Työnantajat

Meidän kauttamme voitte nopeasti ottaa lisää työntekijöitä, vaihtaa heitä. Osaamme löytää nopeasti oikeat työntekijät teidän organisaatiotanne varten.

Meillä on lähes 10 vuoden kokemus ammattilaisten löytämisestä, testaamisesta ja palkkaamisesta. Suurin osa työntekijöistämme on ollut jo pitkään palkkalistoillamme, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle hyvät suositukset saaneita laadukkaita osaajia.

Otamme täyden vastuun sopivan ihmisen löytämisestä ja päivittäisten ongelmien hoitamisesta. Voit keskittyä liiketoimintaasi.

Palvelu on teille erityisen edullista, sillä esitämme laskun vain tehdyistä työtunneista sovitun tuntihinnan mukaan, sisältäen kaikki työnantajan velvollisuudet.

Otamme yrityksesi henkilöjohtamisen vastuullemme. Se tarkoittaa, että rekrytoimme ja koulutamme työntekijät ja hoidamme päivittäiset asiat kuten sairauslomat, lomat jne. Henkilöstöä vuokratessasi jää sinulle enemmän aikaa hoitaa liiketoimintaasi.

Meillä on useita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme kasvattaneet työntekijöiden määrän moninkertaiseksi, joista monet ovat aloittaneet kanssamme yrityksemme perustamisesta alkaen.

Henkilöstövuokraus on mukava tapa pitää työvoimakustannukset hallinnassa.

Nopeus ja helppous, säästät selvää rahaa monessa eri työvaiheessa: työpaikkailmoitukset, työhönottohaastattelut, työsopimukset, palkanmaksu ja työvälineiden hankkiminen jää pois.

Rekrytointiin ja palkanmaksuun liittyvät kustannukset jäävät pois.

Voitte keskittyä johtamiseen ja luovuttaa ihmisten organisoinnin meille.

Tavoitteemme on pitkäaikainen ja luottamukseen perustuva yhteistyö kanssanne.

Tavoitteemme on aina se, että asiakkaat saavat palveluistamme lisäarvoa ja heidän liiketoimintansa on tuottoisaa.

Kerro meille tarpeesi ja saat vaivattomasti tekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkäaikaisiinkin henkilöstötarpeisiin

tyonantajat

Yhteistyökumppanit

Logo_FB
Tuurin_valutuote_logo
porin-elementtitehdas-logo
asv_logo
consolisparma-1